Håkan Samuelsson bekräftad huvudtalare på HUB2018

HUB2018 kan stolt presentera Volvo Cars vd Håkan Samuelsson som en av konferensens huvudtalare. Håkan har varit Volvo Cars vd sedan 2012 och är en av huvudpersonerna kring Volvos framgångar de senaste åren.

– Vi är jätteglada att Håkan har bejakat vår förfrågan att delta på HUB2018. Volvos frimodighet i energiomställningen är exceptionell och vi ser fram emot att möta det ledarskap Håkan visar i vår svårnavigerade tid, säger Rasmus Palazzi, projektledare för HUB2018.

Sedan Volvo Cars fick kinesiska Geely som majoritetsägare 2009 har bilförsäljningen ökat med hisnande sjuttio procent, och idag har Volvo Personvagnar AB 21 000 anställda i Sverige och en omsättning på 156 miljarder kronor.

– Volvo Cars fortsätter att hitta lösningar inom de disruptiva tekniksprången kring elektrifiering, laddning, mobilitetstjänster och autonom körning (AD). Inom elektrifiering av vår fordonsflotta är vår strategi att alla nya Volvo-bilar lanserade från 2019 kommer att vara hybrider eller helt elektriska. Detta tydliga initiativ för elektrifiering understryker också vårt engagemang för rörelse med låga koldioxidutsläpp, säger Håkan Samuelsson om sitt deltagande på HUB2018.

crossmenuchevron-right