HUB2019 släpper sina första talarnamn

I samband med releasen av EARLYBIRD-anmälan släpper nationella energikonferensen HUB2019 sina första talarnamn. Och det är idel nya bekantskaper. Förutom ECC-bolagens egna ledare märks ledande hållbarhetsröster, bästsäljande författare och ministerbesök.

– Självklart är det jätteroligt att vi har med oss DN:s kulturchef Björn Wiman. Han är en av de starkaste opinionsbildarna vi har i Sverige och vi ser fram emot diskutera klimathot och energibransch i media med honom, säger Samuel Strömgren.

HUB2019 har även knutit till sig Singapore-baserade författaren och digitala rådgivaren Jonas Hammarberg som släppte sin nya bok Apparnas planet tillsammans med Arash Gilan i maj 2019.

Från Zürich kommer globala divisionschefen för ABB Power Grids, Claudio Facchin. ABB:s kraftdivision Power Grids, med ca. 4 150 anställda i Sverige, har sålts till Hitachi och nu bildas nya kraftbolaget ABB Hitachi. Från svenska delen av ABB kommer bl.a. Jenny Larsson och Johan Söderström att delta.

Utöver dessa mönstrar även konferensen talare som Annika Viklund, vd Vattenfalls eldistribution, Johan Kuylenstierna, professor vid Stockholms Universitet och vice ordförande i Klimatpolitiska rådet och Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman.

 

crossmenuchevron-right