Välkommen till HUB2016 den 24 november!

Nu släpps datumet för HUB2016. Den 24 november fortsätter de nationella samtalen om energibranschens framtid i Västerås.

Energikonferenserna HUB2014 och Hub2015 har samlat mer än 350 deltagare varje gång, och nu senast hela 380 anmälda deltagare. Och med välkända internationella gäster på alla högsta ledarnivån har HUB-konferensen tillfört tydliga branschperspektiv, global utblick och utmaningar till branschen.

- Vi känns jätteroligt att kunna gå ut med konferensdatum och att ECC tillsammans med alla arrangerande företag och organisationer kan vara med och bjuda in till en dag som utgår från branschens behov och företag - och givetvis behovet av en fortsatt global elektrifiering, säger Samuel Strömgren, som samordnar planeringen för HUB2016.

Talarlistan till HUB2016 kommer fyllas på stadigt varje månad från maj och framåt.

- Våra förhoppningar är att vi kommer kunna ha internationella gäster och svenska beslutsfattare som våra keynote- talare på konferensdagen, säger Samuel Strömgren.

Inslaget av unga killar och tjejer som är på väg in i branschen har varit ett viktigt inslag i konferensdagen. Det kommer HUB2016 att fortsätta med.

- Konferensen är på många sätt ett viktigt skyltfönster för företagen där vi låter den kommande generationens energibransch delta på samma villkor som de som redan jobbar i branschen, säger Björn Nordén, projektledare för ECC. - Samtidigt som det så klart är viktigt för toppstudenter att lära känna bolagen.

 

crossmenuchevron-right